13 Ocak 2016 Çarşamba

Kadınımız kızımız kardeşimiz... Şiddetin nedeni.

2015 yılı içinde 303 kadınımız cinayete kurban gitmiş... Bu gidişle Türk kadını neslini yok edeceğiz veya önümüzdeki neslin kız çocukları problemli olacak.

Problemli olacaklar, çünkü baskı altında doğum yapan annelerin çocuklarının geninde o anne ve babanın geni var olmaya devam edecek. Bir an önce buna bir önlem alınmazsa kadın neslimiz azalacak, yok olacak ve hatta gelecek neslin kadınlarının psikolojisi bozuk olacak.

Toplumumuzun geçmişinde kadınlarımız, babasına kocasına ağabeyine o kadar çok hizmet edip saygıda kusur etmemiş ve erkeklerinin her dediğini itiraz etmeden yapmışlar. Bunu bilen bunu duyan şimdiki nesilde, aynı hizmeti aynı saygıyı şu anki kadınından kızından kardeşinden bekliyor.

Unutulansa gelip geçen zaman, tarihin 2015- 2016 olması.

Kadınlarımız kızlarımız erkekleri tarafından öyle bir baskı altına alınmış durumdalar ki, kendi başına hareket edemez durumdalar. Kadınlarımız kararlarını düşüncelerini fikirlerini hayallerini ifade edemiyorlar çünkü onlarda bu durumu kabullenmiş durumdalar.

Eğer bu kabullenme durumunun önüne geçilmezse, bu cinayetler hiçbir zaman sona ermeyecek. Bir neslimiz toprağa ve cezaevine girmeye devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder