12 Aralık 2018 Çarşamba

Milli Eğitim Bakanlığından yine bir düşüncesizlik...


Bugün sabah saatlerinde hem Özel Sempati özel eğitim kurumundan arandım hem de Milli Eğitim Bakanlığı'ndan SMS mesaj aldım.


Bizler Özel eğitim kurumlarından aldığımız eğitim için RAM Rehberlik Eğitim Merkezlerinden rapor alıyoruz. Bu raporu her yıl veya her iki yılda bir alıyoruz ve bu rapor kaydını yaptırmadan özel eğitim kurumlarından eğitim alamıyoruz. 


Özel Sempati özel eğitim kurumundan arayan sekreter hanım: "RAM'dan sizin için randevu aldık" dedi ve bu randevu için gerekli evrakları söyledi, beni yönlendirdi. MEB'den aldığım mesajda ise: "Sayın ABDULLAH UNAL, Zeytinburnu Rehberlik Ve Araştırma Merkezi'nden 18.12.2018 tarihinde saat 14:00 da randevunuz bulunmaktadır. Bilginize. Kurum Tel:02125580843 B002"
Yazıyordu.


Ben bu işi çözemedim gitti; ya Milli Eğitim Bakanlığı ne yaptığını bilmiyor yada RAM… Karşılarında engellilerin olduğunun farkında değiller.


Bu arkadaşlar Aralık ayının kış mevsiminde olduğunun bile farkında değiller...


Günlerdir yağan yağmur ve soğuk, neden durduruyor bu düşüncesiz insanları… Bilmiyorum. 


Engelli bireyleri ayağına kadar ve bunun yanında istediği zaman çağırıyor.


“Kaydınız yapılmıştır istediğiniz zaman gelin” denmiyor…

Merkezefendi’de bulunan Zeytinburnu Rehberlik Ve Araştırma Merkezi çok uzak... Sadece bana değil, neredeyse kurumlardan eğitim alan tüm öğrencilere uzak.


Haftaya Salı günü saat 14:00' de RAM'da olmam lazım, saat 17:00' de ise eğitim almak için kurumda olmam lazım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder