12 Ekim 2018 Cuma

CarrefourSA kasaları...


Dün akşamüzeri Olivium alışveriş merkezi Carrefoursa gıda marketten çıkarken aldığım ürünlerin ücretini ödemek için bakındığım sırada her zaman tekerlekli sandalyemle girip ödeme yaptığım kasanın kapalı olduğunu gördüm. 

Sağlıklıların kullandığı bölümlere girmek istemediğimden diğer kasalara göz ucuyla bakmaya başladım ve sonra bana bakan güvenlik görevlisine baktım “bu kasada kimse yok mu?” Dedim.

Güvenlik görevlisi ile biraz bakıştıktan sonra, bana küstahça körmüşüm gibi davrandı ve “bakın ilerideki oradaki kasalar boş” dedi, bende yan yan baktıktan sonra söylenerek gittim. Gittim ve o kasalardan birinin daracık bölümüne girdim ve çevremdekilerin duyacağı şekilde “Carrefoursa’nın kasa bölümü o kadar çok dar ki, resmen bir işkence ve ayrıca bu saçma sapan dar kasa bölümleri yüzünden bir defasında fotoğraf makinemi kırdım” dedim.

Carrefoursa gıda marketlerinde kasa bölümleri hipodromda atları koşturmaya başlamadan önce soktukları daracık olan start yeri gibi.

Ben daracık olan bu kasa bölümüne girmemek için Nautilus alışveriş merkezi Carrefoursa’da aldıklarımı kendi kendine kasadan geçirdiğin, ücretini ödediğin geniş olan kasa bölümünü kullanıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder