20 Nisan 2018 Cuma

Türk Telekom'un alt yapısı...

Dün akşam saat 22:30 ila bugün saat 12:30 arası internet yine kesikti... On yılı aşkın zamandır ülkenin internet dağıtıcısı olan Türk Telekom’un sınırsız bağlantısı internet hizmetini kullanmaktayım ve son yılarda durumları çok kötü.

O kadar kampanyaya rağmen hiçbir zaman Türk Telekom’u bırakmayı düşünmedim, ama son yıllarda verdikleri hizmetin kalitesi o kadar çok düştü ki, artık başımı ağrıtmaya başladılar. Neredeyse her hafta üç beş saat internet bağlantım yok, bazen çok çok yavaşlıyor modemimi kapatıp açıyorum veya resetliyorum.

Geçenlerde yine internet sorunu yaşadım ve Türk Telekom’dan, devletten bağlantı alıp özel olarak halka internet hizmeti satan firmalardan destek almalarını bile istedim.

Dün akşamdan bu yana kesik olan bağlantımı “gelir" düşüncesi ile internet servis sağlayıcım Türktelekom Ttnet'i aramadım. Daha doğrusu bu arızalar çok sık olmaya başladı ve artık onları aramaktan yoruldum.

Saat 11:30 civarı hâlâ internet olmayınca telefonla aramak yerine Twitter ve Facebook aracılığıyla onları etiketleyerek aşağıdaki paylaşımları yaptım.

"Alışmış kudurmuştan beterdir ya, alıştık artık haftada bir gün #turktelekom #ttnet yok... Artık ne ben onları arıyorum ne de aradıkların da açıyorum." Dedim.

Onlarda: "Bize ilettiğiniz talebiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir." Dediler.

Bende: "Kesin çözüm üretilmeyeceğinden irtibata geçme çağrınıza olumlu yanıt vermiyorum. Yine on iki saattir net yok ve biliyorum ki yine şimdilik halledeceksiniz... Ben her hafta sizinle irtibata geçmek zorunda değilim." Dedim.

Saat 13:00 sonrası internet bağlantım geldi, cep telefonumu ve ev telefonunu arıyorlar, ama telefonlarına ben yanıt vermiyorum... Arama nedenleri ise bağlantısının gelip gelmediğini sormak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder