23 Mart 2017 Perşembe

Olivium aışveriş merkezi kapısı önü işgali...




22.03.2017
Bugün Olivium alışveriş merkezinin ana giriş kapısından öğle sonrası saatlerinde çıkış yaptığım sırada, bir baktım iki adet bulunan tekerlekli sandalye rampasının ikisi de turist getiren otobüslerin işgali altında.


Bir süredir sesimi çıkarmıyordum, ama bu sıralar tekrardan bu işgallere “durun” demeye başlayacağım. Hemen tekerlekli sandalyemin yönünü alışveriş merkezi içine çevirdim ve içeri girince karşıma çıkan ilk güvenlik görevlisine “kapı önünde iki adet rampa var ikisi de işgal altında lütfen şoförlerini bulup o araçları oradan aldırır mısınız” dedim ve rampa önünde beklemeye başladım. Ben Olivium alışveriş merkezini işgaller konusunda o kadar çok uyarıda bulundum ki, sanırım beni huysuz huzursuz biri olarak gördükleri bile oluyordur, ama herkesin fark etmesi gerek “o rampalar hiçbir şekilde işgal edilmeyecek”. Yaklaşık beş dakika sonra araç sahibi geldi, aracını çekti bende geçişimi yapıp oradan ayrıldım.

Bugün şikayetim konusunda benimle ilgilenen güvenlikçi arkadaş sağ olsun rampa işgali sona erene kadar yanımda bekledi ve o sırada onunla sohbet ettiğim sırada öğrendim ki; bu turist getiren şoför arkadaşlar uyarılara rağmen otobüslerini garaja almayıp müşterilerini bekletmemek için alışveriş merkezi önüne park edip bu gibi işgalleri yapıyorlarmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder