22 Şubat 2019 Cuma

İletişim Başkanlığına engelliler için; Bir Fikrim Var 2...



Bugün 2019 yılının ilk günlerinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hayata geçirilmiş olan Bir Fikrim Var projesi için internet sayfalarına girip aşağıdaki ikinci dilekçemi ekledim. 


Sayın yetkili ben bir tekerlekli sandalyeliyim, dışarıya çıktığımda özel araç yerine toplu ulaşım ağlarını tercih eden bir bireyim... Bu sayede trafik sıkışıklığından etkilenmiyorum, zaman kaybetmiyorum, yakıt tasarrufu yapıp hava kirliliğine sebep olmuyorum. 

Bunun yanı sıra artık birçok raylı toplu taşıma istasyonunda akülü tekerlekli sandalyemi şarj edebileceğim cihazda mevcut. Bu istasyonlar bizim için yapılmış en büyük öngörüdür ve biz bu şarj istasyonlardan çok memnunuz. 

Sizden biz tekerlekli sandalyelilere faydası olabilecek bir atılımda daha bulunmanızı isteyecektim… Bir Fikrim Var projesi kapsamına bu şarj istasyonlarından alışveriş merkezlerine konulma zorunluluğu getirilmeli düşüncesi içindeyim. 

Eğer gerekli düzenlemeler yapıldığı taktirde biz tekerlekli sandalyeliler alışveriş merkezlerinde bir yandan zaman geçirirken diğer yandan tekerlekli sandalyemizi şarj edebiliriz. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder