14 Aralık 2023 Perşembe

CK Boğaziçi elektrik'i CİMER'e şikayet ettim...




"Sayın yetkili ben elli gün önce vefat eden babamın evinde yaşayan yüzde 79 raporu olan tekerlekli sandalyeli engelli bir vatandaşım. 12.12.2023 günü saat 09:00 ila 14:30 arası CK Boğaziçi elektrik dağıtım tarafından elektriğimiz usulsüzce kesilerek mağdur edildik. 

Babamın vefatı nedeniyle elektrik sözleşmesi bize haber verilmeden iptal edilmiş ve “size ihtarname gönderdik” denilerek kandırılmaya çalışılıyoruz. Bizim evimizde babam öldüğü günden beri aylardır birileri 7/24 var ve gönderildiği söylenen ihtarnameyi almadık, almadım, eğer aldıysak CK Boğaziçi elektrik imzamızın olduğu belgeyi size veya bana ulaştıra bilir. 

Elektriğimizin kesildiği gün 12.12.2023’de sağlığım için kullandığım cihazları çalıştıramadım, elektriğimizin kesildiği gün altı saat evimizin neredeyse her yeri tamamen karanlıktı, elektriğimizin kesildiği gün buzdolabının veya dondurucunun içindeki yiyecekler içecekler zarar gördü, elektriğimizin kesildiği gün bilgisayarıma zar zor elektrik buldum ve modemimin çalışmaması nedeniyle cep telefonumun interneti ile CK enerji sayfasına girip 467- TL verip üye oldum. Abone üyeliğim sonrası bir saat sonra apartmanımıza sessizce gönderilen çalışanla elektrik saatimizin mührü sökülüp yeni abone için elektrik verildi ve bize de “elektriğiniz verildi” denilmeden gizlice yapıldı. 

Sizden ricamdır, konu hakkında Enerji ve tabii kaynakları bakanlığını ve ihtarname göndermeden usulsüzce evimizin elektriğini kesen ve annemle beni mağdur eden CK Boğaziçi elektrik şirketinin bu yaptığının bir zorbalık olduğunu ve bana özür mektubu göndermesi konusunda uyarmanızı istiyorum."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder