2 Mayıs 2019 Perşembe

Ekrem İmamoğlu'na mektubum...

Geçtiğimiz günlerde 31 Mart yerel seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu'un web sayfasında bulunan iletisim@ekremimamoglu.com mail adresine aşağıdaki mektubu yazdım. 

"
Sayın Ekrem İmamoğlu ben sol tarafı felç bir tekerlekli sandalyeliyim. Yaklaşık beş yıl önce Zeytinburnu'nda bulunan bir engelli merkezi olan Özel Mavi İklim Özel Eğitim kurumunda sizinle tanışmıştık. 


Bizlere karşı duyarlılığınızın farkındayım... Yerine getirdiğiniz bu göreviniz için teşekkürler.
Ben sizi İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkanlığınız için kutlamak istiyorum ve size bir gönüllülük talebimi iletmek isterim. 

Ekrem bey ben tekerlekli sandalyelilerin farkındalığı için resim ve video çeken, yazılar yazan bir aktivistim. Benim yaşadığım zorluk ve sorunları, sıkıntıları gelecekteki engelliler yaşamasın diye çaba gösteriyorum. 

Tabi ki farkındayım; ilçe ve İstanbul belediyelerinin yaşanan şikayetler konusunda hassas olduğunu ve geri dönüşün yapıldığını, şikayet konusunun halledildiğini.

Ben gönüllü olarak belediyemizin Beyaz masasına destek vermek istiyorum, yaşadığım sorun ve sıkıntıları Beyaz masanıza bildirip sizler tarafından çözümünü sağlayabilirim veyahut oluşturmuş olduğunuz bir gönüllü grubunuz varsa beni o gruba dahil edebilirsiniz.
Abdullah Ünal (43)
"


Göndermiş olduğum bu mektubuma herhangi bir cevap gelmedi, zaten hemen cevap gelmesini beklemiyorum... Bunun nedeniyse, hem Ekrem İmamoğlu ve ekibi göreve yeni başladı hem de benim gibi gelen onlarca yüzlerce binlerce talep vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder