19 Ağustos 2024 Pazartesi

Üç trafik canavarlığını yer ve zaman bildirerek CİMER'e şikayet ettim...

Aşağıdaki metni bu sabah doğrudan CİMER’e gönderdim, çünkü sorunlara doğrudan müdahale edecek ve sözü tek dinlenilen kurum Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi. Dilekçemin içeriğine EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ kurumunu seçerek doğrudan muhatabı seçtim.  

 

Sayın yetkili

Ben yüzde 79 engelli raporu bulunan bir tekerlekli sandalyeliyim, İstanbul Zeytinburnu'nda ikamet etmem dolayısıyle de sürekli Marmaray'ın Kazlıçeşme istasyonunu kullanarak yolculuk yapıyorum. Bu yüzden sürekli İstanbul Zeytinburnu Muammer Aksoy caddesini kullanıyorum.

 

Size sürekli kullandığım ve sorun yaşadığım bir trafik canavarlığını bildirmek istiyorum, artık son günlerde iyice zıvanadan çıkmış bu sorunu, size yer ve zaman bildirerek şikayetçi olmak istiyorum. Lütfen müdahale edin veya ettirin, sonrasında da yaptığınız işlemi lütfen bana bildirin.

 

31.07.2024 günü saat 14:30'da üç araç, 2.07:2024 günü saat 17:00'de bir araç ve son olarak dün akşam 18.08.2024 saat 23:07'de bir araç İstanbul; Zeytinburnu; Muammer Aksoy caddesi üzerinde bulunan Süleymaniye Kadın Çocuk hastanesi önündeki trafik ışığından karşı tarafa geçmeye çalışırken Yedikule tarafından gelip kırmızı ışığı umursamayan araçlar tarafından hayatım tehlikeye uğradı, beni ezecek derecede ve sözlü olarak tacizlere maruz kaldım.

 

Tüm bu araçlar beni tekerlekli sandalyede gördüğü halde ne yavaşladılar nede durdular, dün geceki yaşadığım sonrası, bundan sonra elime taş alıp kırmızı ışıkta geçen beni ezmeye çalışan araçlara atacağım çünkü canımı korumak zorundayım.

 

Sizden ricamdır; kural tanımaz bu trafik canavarlarını uyarmanız, yoksa çok yakında o trafik ışığında büyük bir sorun çıkacak.

 

Son bir ay içinde bu trafik canavarlığı o kadar çok canımı yaktı ki, artık dayanamıyorum. Bu durum çok canımı sıkıyor, çünkü yer aynı ve kişiler farklı olmasına rağmen tüm sürücüler umursamaz.