24 Aralık 2017 Pazar

Ahtapot gönüllüleri bugün 102 gönüllüyle 107 köpek kulübesi yaptı..

Bugün benim katılımımın olmadığı bir Ahtapot organizasyonu gerçekleşti… Bir tekerlekli sandalyeli olmam nedeniyle zorlanıp sorunlar yaşayacağım için Ömerli barajı mevkiinde Kurtköy Akfırat'taki bu organizasyona gitmedim.

Ben gitmedim ama bu etkinliği gün boyunca sosyal medyadan takip ettim… İstanbul’da hava Meteorolojinin tahminin tam aksiydi, hava bugün çok çok güzeldi.

Bugün Kurtköy Akfırat'taki tüm herkes, hem bir anlık hevesle alınan ve sonra o bölgeye terk edilen köpekler için iyi bir şeyler yaptı, hem de vicdanlarını rahatlatıp güzel bir gün geçirdi.

Bugün orada olmadığım için pek ayrıntı gözlemleyemedim, ama sosyal medya aracılığıyla Pazar gününün tamamını ayırmış 102 gönüllü arkadaşın oradan oraya koşturduğunu gördüm.


Bugün orada 107 adet köpek kulübesi yapıldı ve bunun yanı sıra Dolap firmasının sponsorluğuyla elde edilen maddiyatla 2.000.- TL tutarında köpek maması alınıp oradaki hayvanlara dağıtıldı.

Bugünün sorunsuz atlatılabilmesi için defalarca toplanan ve her şeyin yolunda gitmesi için saatlerce kafa yoran Ahtapot gönüllüleri sosyal dayanışma ve sportif faaliyetler derneği yönetimi, hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı ve bugünü sorunsuz atlattı.

Dernek yönetimi bugün katılımcı gönüllülerin gün boyunca yeme içme gibi, temizlik tuvalet gibi, barınma ısınma gibi, gönüllülerin ve köpeklerin sağlıksal sorunları gibi ve hatta cep telefonu şarjına kadar tüm ihtiyaçlarını düşündü.
            
   
             
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder