7 Kasım 2017 Salı

Engelli tuvaletini işgal eden Araplar...

Saat 15:30
Bugün hiç ummayacağım bir olay daha yaşadım ve bu sefer bu rezilliğe Olivium alışveriş merkezinin bir çalışanı şahidim oldu.


Alışveriş merkezine giriş yaptım ve doğruca A katın engelli tuvaletine gittim, kapısı kilitli içeride biri vardı, asansörle 1. kata çıktığımda gördüm ki engelli tuvaletinde görevliler temizlik yapıyordu, bunun üzerine bende hızlıca asansörle en üst katın engelli tuvaletine gittim.

Bu sırada altıma yapacak hale geldim, çünkü alışveriş merkezi içinde neredeyse 15-20 dakikadır tuvalet arıyordum ve çok sıkışık haldeydim.

En üst katın engelli tuvaletine gittim, ama oranın da kapısı duvar ve kapısı önünde dalyan gibi bir sağlıklı bekliyordu… Bir iki dakika bekledikten sonra içeriden dalyan gibi biri daha çıktı.

Ben tam içeri girmek için tekerlekli sandalyemi hareket ettirdiğim sırada, o kapıda bekleyen dalyan engelli tuvaleti içine girdi, içeriden çıkan da kapının önüne gerildi.

Bu iki dalyan resmen tuvaleti işgal etmiş...

O sırada yanımda olan Olivium alışveriş merkezi çalışanı bana bakıyor, ben çalışana bakıyorum… Biz nereden geldiğimizi şaşırdık.

Adamlar resmen tuvalet mafyası, haklı olduğum için hiç umurunda değillerdi ve çok sinir olduğumdan başladım sesli bir şekilde küfretmeye ve ters ters bana bakan kapı önündeki dalyana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder